joi, 31 ianuarie 2013

Juriul Te cunosc de undeva

Sezonul 3 "Te cunosc de undeva" de pe Antena 1 sta sa inceapa .
Pentru inceput va vom prezenta juriul care este format din 

Ozana Barbancea -  este o profesoară de canto și solistă română de jazz,personalitate TV și jurată a show-ul de televiziune Te cunosc de undeva difuzat pe Antena 1
Artista a debutat pe piața românească în anul 1990, imediat după Revoluție, moment prielnic, când profesoara sa, Anca Parghel, a reușit să o aducă în lumina reflectoarelor. Ozana abordează cu o simplitate debordantă mai multe stiluri muzicale, dar preferatul ei este tot jazzul, cu care se face plăcută în spectacole precum Chicago, sau alte spectacole arhicunoscute ale Operei Naționale din București.

                                                                             Andreea Balan -   s-a nǎscut pe 23 iunie 1984. Pǎrinții ei sunt Sǎndel Bǎlan și Valeria Bǎlan, fiind singurǎ la pǎrinți. Printre hobby-urile sale se numără limba englezăgeometriaalgebra și informatica. La școală a fost o elevă de nivel mediu până în clasa a VIII-a, devenind apoi o elevă bună. Copilăria s-a desfășurat fără incidente majore, fiind catalogată ca "un copil foarte cuminte". A urmat cursurile Liceului Ion Luca Caragiale din Ploiești, trecând examenul de bacalaureat cu nota 9.










Aurelian Temisan -  este un solist român de muzică ușoară, personalitate TV din România, jurat al emisiunii Te cunosc de undeva, și actor român.
Este de apreciat participarea cântărețului Aurelian Temișan la dublajul pentru două studiouri de animație din România:
  • Vocea Vulpii de Cajun, Dr. Le Quack , Demonul din saltea ș.a, în cadrul seriei Curaj câinele fricos(2004), în original vocile aparținându-i lui Paul Schoeffler, ș.a
  • Vocea Șobolanului Git,din filmul Ratatouille (2008), în original vocea aparținându-i lui Jake Steinfeld
  • Vocea Lordului Macintosh în filmul Neînfricată(2012), vocea în original aparținându-i lui Craig Ferguson





Andrei Aradits - Andrei Aradits s-a nascut la Bucuresti, pe 18 ianuarie 1973.

Cariera:

A absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale" în 1996, clasa prof. Florin Zamfirescu.

De la debutul sau pe scena Teatrului Evreiesc de Stat , unde a jucat pana in 2002, Andrei Aradits a jucat in destul de multe spectacole de teatru: rolul Mesia in "Golem", regia Catalina Buzoianu; Jack - "Cabaret", regia Andreea Vulpe; Fedka -"Scripcarul pe acoperis", regia Harry Eliad.

Surse : wikipedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu